Sinds 16 december 2020 is de Muziekschool weer gesloten. In ieder geval tot en met de voorjaarsvakantie worden de reguliere lessen niet in de Breehoek gegeven. Iedere docent kan met de eigen leerlingen afspraken maken over online-lessen.

Majsa Koperberg

portret harpdocenteMajsa KoperbergIk ben Majsa Koperberg. Ik begon op negenjarige leeftijd met harpspelen. Er kwam een harpiste langs op de basisschool en was als bij toverslag was ik in de ban van de mooie klank van de harp. Toen ik vijftien werd ging ik naar de vooropleiding van het conservatorium van Rotterdam. Hier behaalde ik het Bachelor diploma in 2013. In 2016 behaalde ik het Master diploma aan het conservatorium van Amsterdam.

Ik geeft met veel plezier harples in Scherpenzeel en bij de muziekschool Bodegraven, de muziekschool van Ingen in Purmerend, bij mij thuis in Amsterdam en aan bassischoolleerlingen bij het leerorkest in Amsterdam.

Naast lesgeven treed ik graag op met mijn harp/fluit duo. Ook ben ik wekelijks met mijn harp te vinden bij verschillende kinderdagverblijven in Amsterdam om muziek te maken voor kinderen tot 4 jaar.