Toejoe’s verjaardag - einduitvoering van de AMV-groep

5 juni 2019

Op woensdag 29 mei was in de Breehoek de einduitvoering van de AMV-groep. De leerlingen vertelden, zongen en musiceerden het verhaal van het jarige olifantje Toejoe.

Hij woont in de oerwoud en wil graag zijn verjaardag vieren, maar hij moet alles zelf regelen. Zo schrijft hij uitnodigingen en verstuurt ze met de papagaaienpost. Hij bouwt een afdak voor zijn feestplek, want een oerwoudregenbui stort neer. Hij verzamelt fruit voor een taart en slaapt dan vermoeid in juist als de gasten komen.

Aapje heeft de beste idee, ze maken hem wakker met: Happy birthday “Toejoe”- zo klonk het dan ook vrolijk door de Breehoek! De kinderen zongen liederen en begeleidden zich zelf met boomwhackers en ritme-instrumenten, ze hadden een fruit-rap geschreven voor de taart en er stortte ook een heuse regenbui neer met een regenstaf en andere oerwoudgeluiden.

Ter afsluiting van het zingspel en van de hele cursus Algemene Muzikale Vorming kregen de jonge muzikanten een diploma en een lekkere muzieksleutel van koekjesdeeg, die heel snel opgesnoept werd.

In het cursusjaar 2019-2020 start weer een nieuwe cursus AMV. Stuur een mailtje naar de administratie van de muziekschool om jezelf of je kind op te geven of gebruik het contactformulier.


Ouder nieuws

Veel belangstelling voor open avond Muziekschool